RESERVEER TAFEL boek kamer

ontdek onze menukaart

Kom gezellig eten met heel de familie of geniet met de liefde van je leven van een wijntje en de beste bitterballen! Onze menukaart staat vol moderne, betaalbare en uiteraard heerlijke gerechten. Bij alle gerechten serveren wij een glimlach van het huis.

Vanuit de sfeervolle serre en ons terras kijk je uit op de historische haven van Hoek van Holland, de Waterweg en de Rotterdamse haven. Benieuwd wat je ziet op onze menukaart? Bekijk ‘m vast hier:

RESERVEER EEN TAFEL

Zeker zijn van een plek? Reserveer direct een tafel via onderstaande agenda of bel naar +31(0)174 38 38 83. Graag tot snel!

Bij groepen vanaf 8 personen hanteren wij een aangepaste menukaart. In overleg selecteren we gerechten waar het gezelschap uit kan kiezen. Neem voor alle arrangementen en mogelijke menuprijzen contact met ons op. We denken graag met je mee.

VIS, VLEES EN VEGA(N)

Variatie in overvloed op onze kaart! We vinden het belangrijk dat iedereen zich thuis voelt in ons restaurant en kan genieten van heerlijke gerechten. Ook de kids worden uiteraard niet vergeten.

DIEETWENSEN? WIJ DENKEN MEE! 

Allergie, intolerantie of dieetwens? Laat het ons weten. We serveren graag heerlijke gerechten waar iedereen van kan genieten.

Het is fijn als speciale wensen al bij de reservering vermeld worden. Zo kan ons team zich het best voorbereiden en kun jij met een gerust hart uit eten.